Createx 5200 Opaque

Createx Airbrush Colors -sarjan peittävät perussävyt. Maalit ohennetaan tarvittaessa 4012 High Performance Reducer -ohenteella. Lisää maaliin myös 4030 Intercoat Clear -lakkaa parantaaksesi sen ominaisuuksia (mm. tarttuvuutta ja tasoittumista) maalatessasi muovia, metallia ja muita vaativampia materiaaleja.

7,40 69,40  sis. alv

 • 60
 • 120
 • 240
 • 480
 • 960
 • 5201 Blue
 • 5202 Purple
 • 5203 Lilac
 • 5204 Yellow
 • 5205 Light Green
 • 5206 Aqua
 • 5207 Sky Blue
 • 5208 Coral
 • 5210 Red
 • 5211 Black
 • 5212 White

Kuvaus

Createx 5200 Opaque -peittävät sävyt

Createx Airbrush Colors -kynäruiskumaalit. Createx 5200 Opaque -sävyt ovat peittäviä perussävyjä.

Pääkäyttökohteet: tekstiilimaalaus / kankaan maalaus, huokoiset materiaalit, askartelu, seinämaalaus
Kynäruisku: suositeltu suutinkoko vähintään 0,5 mm (esimerkiksi Iwata Eclipe HP-BCS)
Käyttöpaine: n. 3-6 bar
Ohennus: 4012 High Performance Reducer
Sideaine: 5601 Transparent Base

Huomioitavaa: hankalille pinnoille maalatessa maaliin lisätään 4030 Intercoat Clear -lakkaa n. 25 %

Saatavuus ja pullokoot: pidän varastossa pääasiassa 60 ml pulloja, mutta tilauksesta maaleja saa myös 120 ml, 240 ml, 480 ml ja 960 ml pulloissa. Saatavuutta ja toimitusaikaa voi kysyä chatista tai sähköpostilla osoitteesta info@artflow.fi.

Yleistä

Createx Airbrush Colors -sarja on Createxin alkuperäinen kynäruiskumaalisarja. Maalit ovat vesipohjaiset ja myrkyttömät.

Createx Airbrush Colors on alun perin suunniteltu tekstiilimaalauksiin, joten se soveltuu huokoisille pinnoille hyvin (kangas, puu, nahka, savi, paperi jne.). Nämä maalit käyvät myös seinämaalauksiin ja varauksella koville pinnoille, kuten muoveille ja alumiinille. Sävyvalikoima sisältää peittävät, läpikuultavat, hohtosävyt (neonsävyt), helmiäiset ja erikoishelmiäiset.

Createx Airbrush Colors on siis pääasiassa tekstiilimaalauksiin sopiva tuote. Maali jää pehmeän tuntuiseksi kankaalla ja se kiinnitetään aina lämmöllä (maalin kuivuttua kokonaan). Lämpöä tulee käyttää muillakin pinnoilla, mikäli maalikalvosta halutaan mahdollisimman kestävä.

Kaikissa Createxin maaleissa käytetään ulkokäyttöön soveltuvia pigmenttejä, ts. värit kestävät hyvin auringonvaloa (poislukien hohtosävyt). Parhaan suojan mekaanista kulutusta ja auringonvaloa vastaan saa lakkaamalla esim. UV-suojan sisältävällä autolakalla. Createxin maalit voi lakata hyvinkin monenlaisilla lakoilla, sekä vesi- että liuotinohenteisilla.

Käyttö

Tekstiilimaalauksissa käytetään perinteisesti kynäruiskussa suurempaa suutinkokoa ja suhteellisen kovaa painetta. Tarkoitus on maalata paksulla, ohentamattomalla maalilla suoraan purkista. Tästä johtuen myös Createx Airbrush Colors -maalit toimivat parhaiten 0,5 mm tai suuremman suuttimen ja vähintään n. 3 barin paineen kanssa käytettynä. Mikäli halutaan saada maali virtaamaan myös pienempien suuttimien läpi, se on mahdollista ohentamalla 4012 High Performance Reducer -ohenteella. Sävyä voi heikentää myös sideainetta lisäämällä (5601 Transparent Base).

Kannattaa huomioida, että Createx Airbrush Colors -maalien sideaine poikkeaa koostumukseltaan muista Createxin valmistamista maaleista, joten näitä ei suositella sekoitettavaksi suoraan muiden sarjojen sävyihin. Päällekkäin eri sarjojen maaleja voi maalata, kunhan huolehtii maalikerrosten kuivumisesta.

Hankalille pinnoille (muovit, metallit, nahka, synteettiset kuidut jne.) maalatessa maaliin suositellaan lisäämään 4030 Intercoat Clear -lakkaa n. 25 %.

Createx 5200 Opaque kattaa kaikki sarjan peittävät perussävyt. Nämä maalit peittävät hyvin, mutta sisältävät peittokykyä parantavia täyteaineita, eli maali on paksua ja se käyttäytyy ruiskussa heikommin kuin esim. 5100 läpikuultavat sävyt. Suurimmassa osassa projekteja käytetään pohjavärinä joko peittävää valkoista tai mustaa, ja näiden päälle maalataan läpikuultavilla sävyillä. Tarkkoihin maalauksiin ja yksityiskohtiin käytetään käytännössä aina läpikuultavia sävyjä.

Lisätiedot

Paino1 kg
Pullokoko (ml)

, , , ,

Createx 5200 -sävy

, , , , , , , , , ,

Tuotetyyppi

Sävy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Createx 5200 Opaque”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy lisätietoja

Voit lähettää tuotteeseen liittyviä kysymyksiä ao. lomakkeella. Vastaan sähköpostitse mahdollisimman nopeasti.

BCN Neo suutin

Click to inspect, then edit as needed.