Maalaustarvikkeet

Näytetään 1–16 / 38 tuloksesta

 • FBS ProMask

  Alk. 9,00 

  Rullakoko 18 cm x 20 m. Saatavilla joko kotelolla tai ilman. Kotelossa on kätevä repäisyreuna.

 • Kaarisapluuna 1

  8,00  sis. alv

  Kaarisapluuna, keskikokoisia kaaria Kaarisapluuna vapaalla kädellä maalaamisen tueksi. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Kaarisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Sapluunalla luot nopeasti ja tehokkaasti teräviä muotoja pitämällä sitä kiinni maalattavassa pinnassa. Myös pehmeät muodot onnistuvat helposti nostamalla sapluuna irti pinnasta. Tässä sapluunassa on vaihtelevasti keskikokoisia kaaria. Sapluunan koko:…

 • Kaarisapluuna 2

  8,00  sis. alv

  Kaarisapluuna, kaaria ja kulmia Kaarisapluuna vapaalla kädellä maalaamisen tueksi. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Kaarisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Sapluunalla luot nopeasti ja tehokkaasti teräviä muotoja pitämällä sitä kiinni maalattavassa pinnassa. Myös pehmeät muodot onnistuvat helposti nostamalla sapluuna irti pinnasta. Tässä sapluunassa on sekä pienempiä että laajempia…

 • Kaarisapluuna 3

  8,00  sis. alv

  Kaarisapluuna, pienemmät muodot Kaarisapluuna vapaalla kädellä maalaamisen tueksi. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Kaarisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Sapluunalla luot nopeasti ja tehokkaasti teräviä muotoja pitämällä sitä kiinni maalattavassa pinnassa. Myös pehmeät muodot onnistuvat helposti nostamalla sapluuna irti pinnasta. Tässä sapluunassa on sekä pienempiä että laajempia kaaria….

 • Kaarisapluuna 4

  8,00  sis. alv

  Kaarisapluuna, laajat kaaret Kaarisapluuna vapaalla kädellä maalaamisen tueksi. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Kaarisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Sapluunalla luot nopeasti ja tehokkaasti teräviä muotoja pitämällä sitä kiinni maalattavassa pinnassa. Myös pehmeät muodot onnistuvat helposti nostamalla sapluuna irti pinnasta. Tässä sapluunassa on laajempia kaaria ja teräviä kulmia….

 • Kaarisapluuna 5

  8,00  sis. alv

  Kaarisapluuna, kaaret ja suora reuna Kaarisapluuna vapaalla kädellä maalaamisen tueksi. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Kaarisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Sapluunalla luot nopeasti ja tehokkaasti teräviä muotoja pitämällä sitä kiinni maalattavassa pinnassa. Myös pehmeät muodot onnistuvat helposti nostamalla sapluuna irti pinnasta. Tässä sapluunassa on sekä kaaria että…

 • Maskikalvo (Frisket)

  22,50  sis. alv

  Maskikalvo heikolla liimalla. Soveltuu mm. kynäruiskupaperille. Kalvo on jäykkää, eli se ei muotoudu kaareville pinnoille hyvin. Rullakoko 60 cm x 4 m.

 • Paneeli (kirkas akryyli)

  Alk. 5,90 

  Kirkas akryylilevy Maalauspohjaksi soveltuva kirkas akryylilevy. Levyn vahvuus on 3 mm ja nurkat on pyöristetty. Levyssä on ripustusreikä (läpimitaltaan 5 mm). Levyn pinta on käsittelemätön, eli ennen maalausta levy vaatii puhdistuksen ja hionnan. Akryyli on kevyttä ja sitä on helppo hioa. Myös kulmat ja reunat ovat täysin tasaiset, eli levyn reuna ei nouse pystyyn kuten…

 • Tekstuurisapluuna 1 (orgaaninen)

  12,00  sis. alv

  Tekstuurisapluuna, orgaaninen muoto Tekstuurisapluuna erilaisten tekstuuri- ja efektipintojen luomiseen. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Tekstuurisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Tässä sapluunassa on monipuolisesti sekä isompia että pienempiä muotoja ja elävä reuna. Sapluunan koko: 225 x 215 mm. Katso demo efektisapluunan käytöstä:

 • Tekstuurisapluuna 2 (orgaaninen)

  12,00  sis. alv

  Tekstuurisapluuna, orgaaninen muoto Tekstuurisapluuna erilaisten tekstuuri- ja efektipintojen luomiseen. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Tekstuurisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Tässä sapluunassa on pääasiassa keskikokoisia/isoja muotoja ja elävä reuna. Sapluunan koko: 220 x 205 mm. Katso demo efektisapluunan käytöstä:

 • Tekstuurisapluuna 3 (orgaaninen)

  12,00  sis. alv

  Tekstuurisapluuna, orgaaninen muoto Tekstuurisapluuna erilaisten tekstuuri- ja efektipintojen luomiseen. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Tekstuurisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Tässä sapluunassa on pääasiassa pienempiä muotoja ja elävä reuna. Sapluunan koko: 230 x 230 mm. Katso demo efektisapluunan käytöstä:

 • Tekstuurisapluuna 4 (orgaaninen)

  12,00  sis. alv

  Tekstuurisapluuna, orgaaninen muoto Tekstuurisapluuna erilaisten tekstuuri- ja efektipintojen luomiseen. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Tekstuurisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Tässä sapluunassa on pääasiassa pienempiä ja keskikokoisia muotoja ja elävä reuna. Sapluunan koko n. 230 x 230 mm. Katso demo efektisapluunan käytöstä:

 • Tekstuurisapluuna 5 (orgaaninen)

  12,00  sis. alv

  Tekstuurisapluuna, orgaaninen muoto Tekstuurisapluuna erilaisten tekstuuri- ja efektipintojen luomiseen. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Tekstuurisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Tässä sapluunassa on monipuolisesti eläviä muotoja ja kehysmäinen suora ulkoreuna. Sapluunan koko n. 265 x 265 mm. Katso demo efektisapluunan käytöstä:

 • Tekstuurisapluuna, solut

  12,00  sis. alv

  Tekstuurisapluuna, solumainen muoto Tekstuurisapluuna erilaisten tekstuuri- ja efektipintojen luomiseen. Sapluunan materiaali on Mylar-muovi, joka kestää hyvin myös liuottimia. Tekstuurisapluunaa käytetään ns. ”kilpenä”, ts. siinä ei ole liimapintaa. Tässä sapluunassa on solumaisia muotoja ja kehysmäinen, suora ulkoreuna. Sapluunan koko n. 265 x 265 mm. Katso demo efektisapluunan käytöstä:

 • FBS K-UTG Gold Tape

  Alk. 8,50 

  Erittäin ohut, joustava ja läpikuultava maskausteippi, lämpöä ja UV-säteilyä kestävällä liimalla. Teippi voidaan irroittaa ja asettaa uudelleen ilman että pintaan jää liimajäämiä. Sopii erittäin hyvin käytettäväksi hankaliin pintoihin.

 • FBS La Rouge ProBand Fineline

  Alk. 9,90 

  FBS La Rouge & Le Bleu ProBand ovat erityisesti vesipohjaisille maaleille suunniteltuja rajausteippejä. Teipit ovat ohuet, mikä auttaa mm. ehkäisemään korkeita maalireunoja. La Rouge & Le Bleu ProBand -teipit irtoavat helposti jättämättä pintaan liimajäämiä.