banner
|

Tule mukaan kynäruiskumaalauskurssille

Kynäruiskumaalauskurssi on nopein tapa parantaa omaa maalaustekniikkaa ja vaivattomin keino aloittaa harrastus.

Onnistu alkeiskurssin kautta

Kynäruiskumaalauksen alkeiskurssilla saat tukea maalausharrastuksen alkutaipaleelle. Kurssi on kaksipäiväinen ja käymme läpi perusteet aina välineiden valinnasta vaalmiin maalauksen toteuttamiseen asti.

Alkeiskurssilla opit suhtautumaan kynäruiskumaalaukseen oikealla asenteella. Sinun ei tarvitse syyttää itseäsi tai välineitäsi kun opit oikeat menetelmät ongelmien käsittelyyn. Opit perustaidot, joiden avulla omatoiminen maalaaminen saa aivan uuden suunnan.

Osallistumiseen sisältyvät kaikki työkalut, maalit ja tarvikkeet kurssin ajaksi. Et siis tarvitse omaa ruiskua tai kokemusta, pelkkä kiinnostus ja hyvä mieli riittää!

Näet koko kurssitarjonnan tästä

Syvennä taitojasi muotokuvamaalauskurssilla

Muotokuvamaalauskurssi vaatii osallistujalta jo jonkin verran maalauskokemusta. Tämä kaksipäiväinen kurssi on aikataulultaan ja aiheeltaan haastava.

Käymme läpi monokromaattisen muotokuvan toteuttamisen kaikki vaiheet, aloitamme luonnoksesta, hyödynnämme harmaasävyjä ja käytämme fotorealismitekniikoita. Kurssi vahvistaa kykyä lukea referenssikuvia, käyttämään sävyjä syvyyden luomiseen sekä ruiskunhallintaa.

Tälläkin kurssilla on käytössä kaikki tarvittavat maalausvälineet, mutta on suositeltavaa kuitenkin ottaa omakin ruisku mukaan.

Kaikilla kursseilla käytämme Createxin maaleja ja Iwatan kynäruiskuja. Kurssitarjonta laajenee ja kannattaa seurailla mitä uutta on tulossa. Ilmoitan uusista kursseista somessa ja tietysti myös täällä kaupassani.

Näet koko kurssitarjonnan tästä

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *